Nieuw! Definitief ontharen met diode laser

by | Oct 11, 2023 | Uncategorized | 0 comments

Met trots vertel ik jullie dat ik een nieuw apparaat in de salon heb; namelijk de diode laser. Ik hoor jullie meteen denken: ‘wat is een diode laser?’ Een diode laser is een nieuw soort laser ontwikkeld voor het definitief ontharen. Het lasersysteem is effectief ontwikkeld op het gebied van ontharen. Als je het bijvoorbeeld vergelijkt met IPL zul je zien dat hier verschil in zit. IPL laser apparaten zijn niet alleen goedkoper in aanschaf, ze vereisen weinig training en je hoeft er geen opleiding voor te doen. Ontharen met IPL kan behoorlijk pijnlijk zijn, de diode laser is bijna geheel pijnloos. De diode laser is geschikt voor iedereen, terwijl IPL alleen bij een lichte huid met donkere beharing kan.

De diode laser is goedgekeurd door de FDA (de keuringsdienst op dit gebied).

 

Blijvend resultaat

De diode laser kan in een korte tijd een groot oppervlak doen. Daarom heeft u minder behandelingen nodig dan bijvoorbeeld bij IPL. Ook komen de haartjes niet meer terug wat bij andere lasertechnieken vaak wel het geval is.

 

Bel vrijblijvend voor een afspraak

Mocht je meer informatie willen over deze behandeling, sta ik uiteraard voor je klaar met advies. Ik heb een afgerond certificaat om met de diode laser te mogen werken.

 

You may Also Like..

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I´m Judy Garland

Delenit perfecto ne mel, facete utamur in mea, cum ceteros fuisset repudiandae eu. Delenit omittam philosophia per ea, eos te omnium discere. Nam adhuc percipit et. Viris comprehensam quo ea.

CATEGORIES